• evahamori
  • info@livenglishcanada.com
  • 1 236 777 1570
TUDNIVALÓK

TUDNIVALÓK

British Columbia a nemzetközi diákok egyik legnépszerűbb úti célja a világon!

Boarding schools avagy bentlakásos iskolák világszerte drágák lehetnek. A hosszú távú befektetés azonban felülmúlja a rövid távú költségeket, mivel az angol nyelv magasfokú tudománya nemcsak óriási előnyt jelent az életben, de a nemzetközi üzleti világban már kimondottan elvárt.

Kanada a világ egyik legbiztonságosabb országa!

A Global Peace Index friss felmérése szerint Kanada a hatodik legbiztonságosabb ország a világon, megelőzve az Egyesült Államokat és az Egyesült Királyságot is. Nemzetközi diákként ugyanazokat a jogokat élvezheted, mint bármely más kanadai állampolgár.

Kiemelkedő oktatás

Kanadát világszerte folyamatosan elismerik kiemelkedő színvonalú oktatásáért, az általános iskolától a gimnázium utáni tanulmányokig. Pedagógusaink magasan képzettek, és sokféle nézőpontot hoznak az osztályterembe.

Bár British Columbia nem rangsorolja iskoláit, viszont minden kanadai tartomány részt vesz a “Programme for International Student Assessment” vizsgákon, amelyeket az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) 10. osztályos tanulókkal végez a világ 70+ országában. Ezek az értékelések az olvasást, tudományt és matematikai képességeket mérnek és a 2000-es évek eleje óta háromévente zajlanak. BC. kiválóan teljesített az évek során: olvasásból 1., természettudományból 2. helyezést, matematikából pedig 6. helyezést ért el.

A kanadai fogadó családok kedvesek

Vendéglátó családjaink arra törekednek, hogy a tanulók itt töltött idejét a lehető legkényelmesebbé és legtámogatottabbá tegyék. A fogadó család felveszi és kiszállítja a diákot a repülőtérről, napi háromszori étkezést és egy tanulóasztallal bútorozott privát szobát biztosít. A kanadai befogadó családok barátságos és nagylelkű emberekként ismertek. Miközben a diákok beilleszkednek új kanadai közösségükbe és iskoláikba, a fogadó család kinyitja otthonát és megosztja életét, hogy a nemzetközi diákok biztonságos és stabil környezetben egy családtagként érezzék magukat.

Ár-érték arány

A csereprogramok költséghatékonyabbak mint más bentlakásos magán iskolák, amelyek átlagban évi $26,000 és $52,000 dollár között vannak. Csereprogramjaink a skála alsó részén találhatók.

Árak iránti érdeklődés:

A jelentkezési folyamat megkezdéséhez egyszerűen lépjen kapcsolatba csapatunkkal a livenglishcanada@gmail.com e-mail címen vagy a LivEnglish Canada Facebook-oldalán