• evahamori
  • info@livenglishcanada.com
  • 1 236 777 1570
BIZONÍTVÁNYOK

BIZONÍTVÁNYOK

A 10., 11. vagy 12. évfolyamos tanulók teljes évfolyamaik elvégzése után kapják meg bizonyítványaikat.

Ezeket az év végi bizonyítványokat a Dogwood Diploma (nemzetközileg elismert British Columbia-i érettségi bizonyítvány) megszerzésére is lehet alkalmazni, ha tanulmányaikat Kanadában szeretnék folytatni.

British Columbia-i Érettségi program:

A Nanaimo Ladysmith ISE olyan érettségi programot is kínál, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy itt British Columbiában érettségizzenek le! A tanulóink, nemzetközileg elismert B.C. érettségi bizonyítványt (Dogwood Diploma) kapnak, amivel jelentkezhetnek egyetemi tanulmányokra Kanadában, hazájukban és több külföldi országokban is.

A Nemzetközi Diákoktatási munkatársak szorosan együttműködnek a diákokkal, hogy egyénileg tervezzék meg érettségi programjaikat és hogy azok megfeleljenek minden B.C. érettségi követelménynek, a diák jövőbeli terveinek és a kívánt egyetemi programokra vagy tanulmányi területekre való felvételi követelményeknek. Az érettségi tervezése figyelembe veszi a lehetséges korábbi kurzusokat is, amelyek kreditátvitelre jogosultak. Minden diák tanulmányi előrehaladását gondosan nyomon követik, és támogatást biztosítanak a jövőbeli, középiskola utáni tervezéshez.

Vitorlázási és horgászengedélyek is megszerezhetők a West Coast Wilderness Studies segítségével.